Gyors, megbízható, pontos

Telefon:

06-70-672-8729

Nyitvatartás:

Minden nap: 0-24

E-mail:

lakyglass@gmail.com

Üvegrendelés, üvegrendelés, üveg terasztető árak kedvezően.


A sima síküvegeket és a katedrál üvegeket felmérés nélkül, az ügyfél által megadott méretek alapján is tudjuk szállítani!


Ebben az esetben oldalanként 10-10 cm-es ráhagyással szállítjuk és számlázzuk az üveget!

A hőszigetelt üveg, edzett üveg és az egyedi üvegrendelés esetén szakembereink mérik fel a méreteket!

Így a kiszállási díj mellett felmérési díjat is számítunk! A felmérési díj összege megegyezik a kiszállási díjjal!


Kérjen ajánlatot vagy hívjon minket Most!

06-70-672-8729Milyen esetekben lehet szükségünk, terasz üvegezésre, üveg terasztetőre?

Először is le kell szögeznünk, hogy egy terasz üvegezése vagyis egy üvegterasz építése a legdrágább beruházást igénylő megoldás a terasz időjárás elleni védelmének kialakítására. 

Egy 25-30 m2-es, üvegfalakkal határolt üvegtető beruházási költsége eléri a 7-8.000.000,- Ft körüli összeget.

Ezért mielőtt az ártól megriadva elhagynánk az oldalt, érdemes továbbolvasni, hogy megértsék mi a használati értékbeli különbség egy üvegterasz és egy  fix tetővel fedett terasz között.

A válasz abban keresendő, hogy melyik megoldás, milyen időjárási viszonyok ellen nyújt védelmet vagy másképpen fogalmazva melyik évszakban, hány napon át és milyen biztonsággal akarjuk használni a teraszukat.

Eső, napsugárzás, szél, hőmérséklet elleni védekezés

A  legtöbb igényre megoldást kínáló teraszvédelmet mindenképpen a mobil oldalfalakkal kombinált terasz üvegtető jelenti.

A tervezgetésnél kiindulhatunk abból is, hogy a járulékos költségek nélkül  egy Solarlux üvegtető ára alaprajztól függően négyzetméterenként, bruttó 130-150.000,- Ft/m2 körül alakul.

Kiemelkedő fontos előnye ezen üvegtetőknek, hogy egy mozgatható üvegfal gyárilag integrálható hozzá, amivel az oldalirányú időjárásvédelmet tudjuk biztosítani.

A jellemző 2400 mm-es magasságban az üvegfallal beépítendő oldalak hosszára folyóméterenként 340.000,- Ft körüli összeget lehet számolni.

A fentiekben részletezett költségeket összeszámolva egy 3x4 m alapterületű, két oldalon nyitott terasz üvegterasszá alakítása nagyságrendileg 4-5 millió Ft-ba kerül.

Ehhez jön hozzá a tervezés és beépítés, ami az üvegterasz árának kb. 15%-a.

Ha ennél az összegnél kisebb költségvetésű beruházásban gondolkodik, akkor sem kell lemondani teljesen az időjárás elleni védelemről.

Ahhoz, hogy a lehetőségek közül választani tudjon, kérje szakember segítségét, akivel közösen átbeszélhetik az Ön teraszhasználati szokásait és az Önt zavaró időjárási helyzeteket.


Kérjen ajánlatot vagy hívjon minket Most!

06-70-672-8729Terasz üvegezés, terasz üvegezés árak, Üvegrendelés, üvegrendelés árak, üveg terasztető, üveg terasztető árak, üveg terasztető Budapest, üvegtető, üvegetető árak, üvegterasz, üvegterasz árak


Üvegrendelés, üveg terasztető kedvező feltételekkel.

Nálunk kedvező üvegrendelés árak várják