Gyors, megbízható, pontos

Telefon:

06-70-672-8729

Nyitvatartás:

Minden nap: 0-24

E-mail:

lakyglass@gmail.com

Üvegcsere, üvegcsere árak.Vállaljuk bármilyen típusú, és méretű épületüvegek cseréjét, a pinceablakoktól a kirakatüvegekig.

Ajtó, ablak, tetőtéri bukóablak, tetőtéri kibúvó ablak, erkélykorlát, teraszkorlát, terasztető, erkély elő tető, télikert üvegek, üvegház ablakok, műhelyablakok, pincék, irodák, üzlethelyiségek, kirakatok, lépcsőházak, liftek üvegei...

Síkablak üvegek, ragasztott biztonsági üvegek, edzett üvegek, hőszigetelt (termoplán) üvegek, gázzal töltött lágy bevonatos üvegek, katedrál üvegek, domborított üvegek, színes üvegek, síktükrök, Kopolit üvegek, Lacobel üvegek... Gerébtokos, Tessauer, egyszárnyú, többszárnyú, Fém-, Fa szerkezetű keretekben, műanyag nyílászárókban lévő üvegek...

Mi, az ablakgyógyászok a legtöbb esetben -, amikor az üvegcsere is elégséges, mivel az eredeti ablakkeret még megmenthető korszerűsítéssel -, az úgynevezett lágy-bevonatos low-e hőszigetelő üveg beépítését alkalmazzuk.

Ezt a megoldást nagyon érdemes komolyan megfontolni, mert többek között költségtakarékos így megtérülési szempontból kedvezőbb, mint a többi megoldás, mint például a korábban említett ablakcsere.

Üvegcsere árak kedvezően..


Természetesen  az sem utolsó szempont, hogy a legkisebb átalakítással jár, és egyáltalán nincs esztétikai veszteség sem.


Üvegcsere, üvegcsere Budapest, üvegcsere árak kedvezően.

Hívjon minket Most vagy kérjen ajánlatot itt!

06-70-672-8729